recherche
Recherche in het Nederlands vertaald uit het Frans.
fouille; recherche; sondage. ambition; application; ardeur; aspiration; dévouement; efforts; poussée; recherche; zèle. ambition; aspiration; but; ce que l'on' vise; intention. application; ardeur; aspiration; efforts; instances; poussée; recherche; zèle. ambition; application; ardeur; aspiration; dévouement; efforts; poussée; recherche; zèle. fouille; recherche; sondage.
dj worden
Synoniemen van recherche; ander woord voor recherche synoniemen.net.
opsporingsdienst, politie recherche zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: analyse, beoordeling, doorlichting, enquête, experiment, inspectie, keuring, monstering, nasporing, navorsing, observatie, onderzoeking, ontleding, opsporingswerk, perquisitie, proef, proefneming, recherche, research, speurtocht, speurwerk, test, toets, vaststelling burgerpot zn.: woordverbanden van recherche grafisch weergegeven.
1 jarige hbo opleiding
Zo werkt de recherche.
De recherche kan ook speciaal getrainde honden inzetten, bijvoorbeeld om naar sporen te zoeken. Veel mensen die bij de recherche werken, zijn eerst politieagent op straat geweest. Daarna hebben ze speciale trainingen gevolgd om als rechercheur aan de slag te kunnen.
alle opleidingen en cursussen
Recherche DoeHetZelfNotaris.
Vraag de notaris. De recherche is het onderzoek dat de notaris doet in de openbare registers van het Kadaster voordat de notariële akte wordt gemaakt. De notaris is wettelijk verplicht om deze recherche ook wel: onderzoeksplicht of rechercheplicht uit te voeren.
seo news
Recherche politie.nl.
De recherche is een onderzoeksafdeling binnen de politie, die als taak heeft misdrijven op te lossen en verdachten op te sporen. Dit kan gaan om inbraken, zedenmisdrijven, drugs, milieucriminaliteit, moord of fraude. Wat is forensische opsporing? Wat doet de tactische recherche?
preventie assistente opleiding
Recherchebureau Midden-Brabant: uw ervaren privé detective.
Wanneer u op zoek bent naar een rechercheur in Tilburg, Eindhoven, Breda en omstreken, dan bent u bij Recherche Adviesbureau Midden-Brabant RAMB aan het juiste adres. RAMB is officieel erkend als recherchebureau door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder erkenningsnummer POB 908.
google plus
Nederlandse recherche op jacht naar Colombiaanse drugsbaronnen AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
zaterdag 10 februari 2018 0839.: Om de liquidaties in eigen land aan te pakken, gaan Nederlandse rechercheurs naar Colombia om de drugshandel bij de bron aan te pakken. Dat zegt Wilbert Paulissen, baas van de landelijke recherche, vandaag in De Telegraaf.
bedrijfsrecherche
Recherche Wikikids.
De recherche is een afdeling bij de politie, die tot taak heeft onderzoek te verrichten als er een misdaad misdrijf is gepleegd. De rechercheurs komen in actie als er een misdaad wordt gepleegd, zoals bijvoorbeeld een inbraak. Maar ook bij zwaardere misdrijven wordt de recherche ingeschakeld.
bedrijfsrecherche

Contacteer ons