jan de vente
Krimpenerwaard Jan Vente: Geen bemoeienis met Voedselbank.
wo 23 nov 2016, 1500: 510 keer gelezen. SCHOONHOVEN Wethouder Jan Vente stelt dat mensen met klachten over de Voedselbank Krimpenerwaard zich moeten melden bij de overkoepelende Voedselbank Nederland. Hij erkende dat enkele inwoners zich met klachten tot hem hadden gewend.
VPN
Jan Vente Profielen Facebook.
FILTEREN OP PLAATS. Mensen met de naam Jan Vente. Vind je vrienden op Facebook. Meld je aan of registreer je voor Facebook om in contact te komen met vrienden, familie en kennissen. Komt uit Jakarta. Heeft gewerkt als Financieel administrateur bij Fina/Kobes bakkerijen/Ima/Widerode.
speelkleed
Paintings Jan de Vente.
schildersbedrijf rotterdam
Samenstelling college van BW Bestuur Gemeente Krimpenerwaard.
Jan Vente Functie Wethouder. Politieke partij ChristenUnie. contactgegevens en taken L. Lavinja Sleeuwenhoek Functie Wethouder. Samenleving sport, cultuur, bibliotheek, subsidiebeleid, vrijwilligersbeleid etc. Wmo ouderen / gehandicapten / zorg. Politieke partij Vereniging Gemeente Belang Krimpenerwaard. contactgegevens en taken M. Marjolein Plantinga Functie Gemeentesecretaris en algemeen directeur. De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het College van BW.
kinderbehang
Jan Vente Hitte in de Delta.
Hij was docent bij Broekhuis Training en directeur van Broekhuis Publishing. Jan Vente is wethouder van Bergambacht voor Christenunie / SGP en heeft Sociale Zaken, Openbare Werken, Milieu, Verkeer en Vervoer, Ouderenbeleid, Gezondheidszorg in portefeuille. Hij is tevens projectwethouder voor het Veenweidepact herstructurering agrarisch gebied, Dijkversterking Ammerstol, Invoering WMO en Realisatie afvalbrengstation. Namens de gemeente Bergambacht is hij secretaris van het Technisch Bureau Krimpenerwaard, met als werkgebieden civiele techniek en bouwzaken.

Contacteer ons